2018. szeptember 9., vasárnap

GYFTS Jótékonysági Futóverseny a Kagyemo-ért

Első és legfontosabb, hogy megköszönjük a  Gyömrői Funkcionális Tréning Sportegyesületnek (GYFTS, hogy megszervezte a  jótékonysági Futóversenyt a Kagyemo-Házért.
Szeretnénk megköszönni minden támogatónak, hogy segítette a futóverseny szervezését, létrehozatalát.
Nektek, akik részt vettetek ezen a mondhatom, hogy családias futóversenyen, nagyon nagyon sokan voltatok, köszönjük szépen :) a gyerekeknek hamarosan készen lesz a szuper napközijük.


A tegnapi napon megrendezésre került a Gyömrői Funkcionális Tréning Sportegyesület szervezésében, Gyömrőn, a Tőzeges tónál a jótékonysági Futóverseny a Kagyemo-Házért.

Kis történet: Dóra, az Egyesület elnöke látott pár hónappal ezelőtt egy riportot velünk, hogy miért is kezdtünk bele a Kagyemo-Ház építésébe, mit is szeretnénk létrehozni. 
Felhívott, és már akkor megdöbbentem, hogy létezik olyan a mai világban, hogy egy ismeretlen szeretne egy ilyen nagyon nagy dolgot megszervezni, létrehozni, lebonyolítani mint egy jótékonysági futóverseny? A szívünket ez tényleg melegíti, hiszen ismeretlen emberek szeretnének nekünk segíteni, hogy a mi kacifántos gyerekeinknek létre tudjuk hozni egy olyan napközit, ami a világon a legjobb lesz? és igen, még vannak csodák.

A pénteki napon délután találkoztunk először a szervező csapattal, ekkor szembesültünk azzal, hogy hihetetlen nagy munka, szervezés volt ez a rendezvény, hogy milyen fantasztikus csapat állt mellénk, és milyen sok támogatót tudtak szervezni.

Szombaton reggel 7-re értünk ki, addigra már a csapat kint is volt, és elkezdődött a rendezvény.
Nagyon, nagyon sokan jöttek el, kerekesszékkel, kutyával, gyerekekkel, babakocsival, egyéni és csapatok neveztek, megtelt a tó környéke. Mindenki mosolygott, jó kedvű volt, biztatott minket, hogy nagyon szép amit csinálunk és sok sikert kívánt. Gratuláltak e GYFTS-nek, hogy profi módon, a legjobb eseményt hozták létre. (és ez volt az első ilyen rendezvényük).
Volt ünnepélyes megnyitó, Lakatos Zsuzsanna református lelkipásztor áldás, közös bemelegítés, majd elkezdődtek a futások. Elsőnek a kutyusok mentek a gazdikkal, majd a kerekesszékes versenyzők (itt Ferkó is indult a Mamával és a kutyás futamból kimaradt Dió is Mamáékkal és Krisztivel futotta végig a kört), jöttek a gyerekek különböző korcsoportban, utána az 1 körös, 3 körös, 3 körös váltó, 5 körös és az 5 körös váltó. A végén lett egy plusz 100m-es táv, a csillám festett arcú gyerekeknek :) mert bizony az is volt, csillám festés, légvár, sport bemutató, vöröskereszt. Mindenki ehetett zsíros kenyeret, volt innivaló, gyümölcs, ajándékok, oklevelek. Díjazottak érmet és ajándékokat kaptak, volt tombolahúzás a végén.


A futóverseny Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/411045272719487/

Gyömrői Funkcionális Tréning Sportegyesület Facebook oldala: https://www.facebook.com/Gy%C3%B6mr%C5%91i-Funkcion%C3%A1lis-Tr%C3%A9ning-Sportegyes%C3%BClet-590454254688189/

Még egyszer nagyon szépen köszönjük mindenkinek :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Adó 1%