2018. december 24., hétfő

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!


Talán az utóbbi évek legszebb Karácsonya. 
A Kagyemo-Ház megkapta a működési engedélyt :)


Szeretnénk megköszönni azt a rengeteg segítséget, amit az elmúlt hónapokban kaptunk azért, hogy a súlyos, halmozottan fogyatékos gyerekek és fiatal felnőttek szociális napközijét létrehozhassuk, a Kagyemo-Házat.
Hosszú és nagyon nehéz év volt a 2018 számunkra, de közösen, a Ti segítségetekkel megcsináltuk :)

Szeretnénk egy nyílt napot tartani azoknak, akik részt vettek a felújításban, anyagilag támogatták a napközi építését, és akik kíváncsiak a napközire. Terveinkben szerepel egy nyitó buli is, de az időjárásra való tekintettel ezt tavaszra halasztjuk. A nyílt napon bemutatjuk hova is jutottunk, kicsi büszkeségünket megmutatjuk a világnak :)
A csapatépítés is elkezdődik, ünnepek alatt berendezzük a napközit, elkészítjük a fotókat és meghirdetjük, hogy a Kagyemo-Ház csapatot épít. Szeretnénk gyógypedagógusokat és különböző szakágaiban dolgozó (tiflópedagógus, szurdópedagógus, szomatopedagógus, logopédus, értelmileg akadályozottak pedagógiája), konduktorokat a kicsi csapatunkhoz. A pedagógusok bérezését jelenleg az Egymi segítségével tudjuk kivitelezni, ahol a bérezés a közalkalmazotti bértábla szerinti végzettségnek megfelelően történne, utazó pedagógusi státusszal. A minimum vállalt időbeosztás a heti 20 óra, de lehetséges +10 óra vállalása is, így a gyerekek mindig ismerős szakemberrel dolgoznának. Fontos, hogy ne átjáró ház legyen, mert a gyerekeknek a megszokott csapat szükséges ahhoz, hogy kiegyensúlyozott légkör lehessen. Önkéntes segítőket is örömmel fogadunk majd :) 

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Adó 1%